Voorgerechten.
Koude Voorgerechten |
---|
Vitello tonato (plakjes kalfsvlees bedekt met tonijn-mayonaise - rucola - pijnboompitjes) |
Zeevruchtencocktail (gekookte atl. zalm - grijze garnaaltjes - kabeljauw - surimi krab - tomaat - eitje - versierd in glas) |
Halve baby-kreeft “Belle-vue” (koude kreeft - sla - tomaat - eitje) |
In huis gerookt en gebrande zalm met garnituur (zalm - raketsla - tomaat - eitje) |
Warme Voorgerechten |
Ambachtelijke kaaskroketten |
Ambachtelijke garnaalkroketten |
Vispannetje met kabeljauw en atl. zalm, witte wijnsaus of garnalensaus |
Visschelp met St.-jacobsvruchten en scampi |
Gamba mont-blanc met thaise rijst |
Scampi met lookboter (8 stuks) |
Scampi met roze pepersaus (8 stuks) |
Kikkerbillen met lookboter (7 stuks) |
Soepen |
Dagsoep |
Tomatenroomsoep (met balletjes) |
Aspergeroomsoep |
Vissoep met garnituur |
Kreeftensoep met garnituur |
Bouillabaise (maaltijdsoep - roodbaars - tongfilets - kabeljauw - zalm - zeewolf - intkvis - mosselen kokkels - scampi - garnalen - langoustines - croutons - gemalen kaas - rouille) |