

Koude schotels (vanaf 2 pers.).
231 - Gevarieerde vleesschotel met vis en tomaat garnaal (tomaat garnalen - gerookte heilbot - gerookte zalm - gamba’s - surimi krab - forelfilets - opgevuld eitje varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges - verse groenten en fruit) |
232 - Gevarieerde royale schotel vlees/vis op 2 plateaus (Salami - kippenboutjes - varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges gekookte kabeljauw - gekookte zalm - gerookte heilbot - gerookte zalm - surimi krab - forelfilets gamba’s - tomaat garnalen - opgevuld eitje - verse groenten en fruit) |
234 - Gevarieerde visschotel (4 soorten gerookt) met atl. zalmfilet (tomaat garnalen - opgevuld eitje - schelp met krab - gamba’s - gerookte haaienbuikjes gerookte heilbot - gerookte zalm - surimi krab - forelfilets - verse groenten en fruit) |
235 - Gevarieerde visschotel met atl. zalm en tongfilets (tomaat garnalen - opgevuld eitje - schelp met krab - gamba’s - tongfilets gerookte heilbot - gerookte zalm - surimi krab - forelfilets - verse groenten en fruit) |
236 - Gevarieerde visschotel "Jonas" (tomaat garnalen - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - gerookte heilbot - gerookte zalm gekookte kabeljauw - surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit) |
237 - Gevarieerde visschotel zonder gerookte vis (tomaat garnalen - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - 2 tongrolletjes p.p. surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit) |
238 - Delicatessenschotel (tomaat garnalen - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - gerookte heilbot - gerookte zalm - gekookte kabeljauw halve kreeft - surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit) |
239 - Zeevruchtenschotel (Fruits de mer) (gamba’s - scampi’s - langoustine - wulken - kreukels - garnalen - oesters - kokkels krabpoten - mosselen - venusschelpen - diepzeegarnalen - vongolé - sausjes) |
240 - Zeevruchtenschotel (Fruits de mer) met halve kreeft (gamba’s - scampi’s - langoustine - wulken - kreukels - garnalen - oesters - kokkels krabpoten - mosselen - venusschelpen - diepzeegarnalen - vongolé - halve kreeft - sausjes) |
Opgelet! Samenstelling van alle schotels kunnen wijzigen volgens seizoen en aanbod. |
241 - Koud buffet vis/vlees (vanaf 10 pers.) (gestoomde zalm - tongrolletjes - krab - tomaat garnaal - gerookte heilbot - gerookte zalm - sprotfilets forelfilets - gamba’s - varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges - salami kippenboutjes - opgevulde eitjes - groenten - sausjes - krielaardappeltjes - rijst of pasta) |
* Bij alle koude schotels worden er aardappelen en koude sauzen voorzien (inbegrepen in de prijs)
|