Hoofdgerechten.



Hoofdgerechten met vis
Vispannetje met kabeljauw, atl. zalm en tongfilet op zijn Normandish
Noordzeetongfilets (6 pp.) op zijn Normandish
Noordzeetongfilets (6 pp.) in garnalensaus
Rivierpaling in 't groen
Rivierpaling in de room
Rivierpaling gebakken (natuur)
Ragout van staartvis, tong, kabeljauw en zalm met scampi en garnalen in champagnesaus
Ragout van staartvis, tong, kabeljauw en zalm met scampi en garnalen in garnalensaus
Trio van vis met fijne groentensaus
Zalm met graantjesmosterd en spekjes
Duo van kabeljauw en atl. zalm op zijn Normandisch
Vis vol-au-vent
(noordzeevis - inktvis - schaal –en schelpdieren - champignons)
Grietfilet met tuinkruiden, garnalen en prei
Supplement tongfilet beschikbaar
 
Alle visgerechten zijn voorzien van aardappelpuree of kroketjes
 
Visfondue, Gourmet of teppanyaki
(assortiment verse vis, sausjes, koude groenten en aardappeltjes, visfumet)


Supplementen
Aardappelpuree of Koude aardappelen
 
Aardappelkroketten en/of frietjes verkrijgbaar in de winkel